FLYTTEBYRÅ STAVANGER

Trenger du flyttebyrå i dag? Vi stiller opp! Ring til Stavanger på tlf 400 65 757 eller bruk vår Live Chat

PAKKING OG FLYTTING

TRYGG OG SIKKER TRANSPORT

OVER 1000 PERSONER FLYTTET

SMART MILJØSERVICE AS

Flyttebyrå Stavanger for alle dine flyttebehov

Når du trenger flyttebyrå Stavanger så tilbyr vi det du trenger av tjenester for å få gjennomført flyttingen billig, raskt og effektivt. Vi har lang erfaring i bransjen og våre ansatte er pålitelige og effektive. Når man skal flytte til ny bolig, har man mye som skal organiseres i tillegg til selve flytteprosessen, og ved å overlate selve flyttingen til oss så kan du stole på at denne prosessen blir utført raskt og effektivt slik at du kan konsentrere deg om andre oppgaver.

Når du trenger flyttebyrå i Stavanger billig, så er vi det rette valget. Vi hjelper deg også med råd om hvordan du bør pakke det som skal flyttes slik at du får utnyttet kapasiteten maksimalt og dermed også oppnår så bra flyttebyrå i Stavanger priser som mulig. Hvis du er usikker på hva du trenger og dermed hva dette vil koste for deg, så kan vi tilby en befaring for å gi deg et forslag til løsning og et tilbud.

Hvilke tjenester tilbyr vi?

Når du benytter oss som ditt flyttebyrå i Stavanger så tilbyr vi en tjeneste som kan tilpasses til dine behov. Du velger selv hvilken løsning som passer best for deg, og dette vil også hjelpe deg å tilpasse kostnadene slik at du velger en løsning som passer til ditt budsjett.
Du kan velge en komplett pakke for flyttetjenester i Stavanger, eller du kan velge deler av en komplett pakke hvis du selv ønsker å bidra til selve flytteprosessen.

Noen velger en løsning hvor de kun benytter seg av vår tjenester for flyttehjelp, mens andre ønsker å benytte oss for å kjøre flyttelasset trygt fra en bolig til en annen. Det er også mulig å selv bidra til bæringen når du vil benytte deg av vårt flyttefirma i Stavanger.

Flytting Stavanger

Når du benytter deg av våre tjenester for flytting i Stavanger, så kan du velge mellom flere alternativer. Hvis man overlater hele prosessen til oss, så er det vanlig at man bestiller flyttebil med 3 personer slik at en person er ansvarlig for bilen og plassering i denne, mens to personer bærer dine eiendeler til og fra bilen. Det er også mulig å benytte flere biler, hvis ditt flyttelass er større en hva som kan plasseres i en bil og du ikke ønsker at man kjører flere turer frem og tilbake mellom boligene. I så tilfelle kan det være en vanlig løsning med 4 personer og 2 biler, for eksempel.

Flyttehjelp i Stavanger

Du kan også velge å benytte deg av våre tjenester kun som flyttehjelp. Dette er for eksempel praktisk dersom du allerede har bil tilgjengelig til å utføre flyttingen, men du trenger noen som kan hjelpe å bære eiendelene dine. Med denne løsningen vil våre tjenester for flyttehjelp i Stavanger hjelpe deg å få jobben raskt utført slik at du raskt kommer på plass i ny bolig.

Du kan da velge hvor mange personer du trenger for at flyttingen skal kunne utføres effektivt og slik du ønsker det. Prisene våre vil variere i forhold til hvor mange personer du bestiller og gjelder per time som oppdraget tar. Det er derfor en fordel å forberede eiendelene dine slik at vi kan flytte dem så raskt som mulig, og ved å benytte standard flytteesker, så blir plassen på bilen utnyttet best mulig.

Kun behov for flyttebil med sjåfør?

Hvis du selv vil utføre bæringen av dine eiendeler, så kan du velge et alternativ hvor du får tilgang på en flyttebil med sjåfør. I så tilfelle vil vår oppgave være å plassere eiendelene forsvarlig på bilen, for så å frakte dem trygt frem til bestemmelsesstedet. Du vil da selv bære tingene til og fra bilen.

Nyttig informasjon:

Vennligst bruk volumberegningskalkulator som gir beregning på antall kubikk som skal flyttes