FLYTTEBYRÅ, Flytting, Flyttehjelp BERGEN

FLYTTEBYRÅ BERGEN

FLYTTEBYRÅ BERGEN

Trenger du flyttebyrå i dag? Vi stiller opp! Ring Bergen på tlf 400 65 757 eller bruk vår Live Chat

PAKKING OG FLYTTING

TRYGG OG SIKKER TRANSPORT

OVER 1000 PERSONER FLYTTET

SMART MILJØSERVICE AS

Ditt beste valg for flyttebyrå Bergen

Flytteprosessen er ofte utmattende og tidskrevende. Spar både tid og rygg – overlat flyttingen til oss på Smart Miljøservice AS.
Vi legger vekt på Miljø, Kundefornøyelse og god kvalitet.

Det finnes mange flyttebyråer i Bergen, men vi er rette valget for deg.
Når du skal flytte, så hjelper vi deg å finne ut hvilke tjenester du har behov for.
Våre tjenester er tilpasset slik at du skal få den typen tjeneste som du trenger.

Du velger selv om du benytter oss til å utføre hele flyttingen, eller om du selv vil utføre bæring eller stiller med egen flyttebil.
Vi tilbyr også rengjøringstjenester og kan tilby deg å ta flyttevasken for deg.
Hos oss vil du alltid motta en kvalitetstjeneste fra våre ansatte med lang erfaring i bransjen.
Vi stiller på tidspunktet vi har lovet, og gjennomfører flytting i Bergen så raskt og effektivt som mulig.

Med oss får du flyttebyrå Bergen billig, men for å sikre at tjenesten koster det du forventer, så er det en god ide og følge noen retningslinjer i forhold til pakkingen som hjelper våre ansatte å laste bilen mest mulig effektivt i tillegg til å kunne plassere dine eiendeler der de skal plasseres i ny bolig.

Våre tjenester tilpasses til dine behov

Dine behov er styrende når du benytter oss som ditt flyttefirma i Bergen.
Vi ønsker at du skal få den tjenesten du ønsker, og tilbyr derfor flyttetjenester i Bergen hvor du enten får levert en en flyttetjeneste hvor vi utfører hele jobben, eller du kan velge å benytte oss for deler av jobben.

Du kan da velge om du vil benytte oss kun som flyttehjelp, eller om du ønsker å benytte vårt tilbud om flyttebil med sjåfør. Uansett vil du motta en kvalitetstjeneste som hjelper deg å få jobben utført raskt og effektivt.

Vi flytter dine eiendeler fra din nåværende bolig til din nye bolig

Den mest vanlige tjenesten vi utfører, er at vi utfører hele flyttingen. Vi henter dine eiendeler i din nåværende bolig, og plasserer dem i din nye bolig i henhold til merking av esker. For de fleste betyr dette at de bestiller bil med 3 personer slik at den ene personen kan ta ansvar for bilen og hvordan denne lastes, mens 2 personer bærer dine eiendeler frem og tilbake til bilen.

Når flyttelasset består av en del større ting, blant annet møbler, så er det nødvendig med 2 personer til bæringen. Når du benytter deg av våre tjenester, så får du tjenester fra et flyttebyrå i Bergen billig.
Du vil også kunne påvirke prisen i forhold til at du kan velge om du selv vil bidra med bærehjelp. I så fall kan du velge bil med 2 personer og selv bidra med bæring.

Benytt oss for flyttehjelp i Bergen

Du kan benytte deg av våre tjenester for flyttehjelp i Bergen hvor vi kun stiller med ren arbeidskraft. Dette er praktisk om du allerede har flyttebil og kun trenger hjelp til å bære dine eiendeler mellom bolig og bil.

Vi tilbyr også flyttebil med sjåfør

Et annet alternativ du kan benytte deg av, er at vi stiller med flyttebil med sjåfør og du selv står for all bæring frem og tilbake til bilen. Med disse valgmulighetene har du mulighet til å påvirke våre flyttebyrå i Bergen priser slik at kostnaden er tilpasset det behovet du har for flyttehjelp.

Uansett hvilken tjeneste du velger, så mottar du en kvalitetstjeneste fra våre erfarne ansatte som er punktlig og effektiv. For å få den tjenesten du trenger til en pris som passer for deg, så kan du avtale en befaring slik at du kan få anbefaling om hvilken type tjeneste du har behov for og hvilken pris du kan forvente.

Benytt oss for vask i forbindelse med flytting bergen

Vi tilbyr også rengjøring slik at vi kan bidra med rengjøring av boligen du flytter fra eller til om det er ønskelig.

Nyttig informasjon:

Vennligst bruk volumberegningskalkulator som gir beregning på antall kubikk som skal flyttes